26 May 2021 | Thermo Tours AS

Nye Thermo!

Vi er  stolte av å kunne presentere vår nye hjemmeside

Jeg heter Mary-Anne Grimsøen og jobber som Daglig Leder her på Thermo. Jeg har hatt gleden av å få være med på Thermo sin reise de siste 10 årene, noe jeg er veldig stolt og glad over. Jeg, til sammen med den flotte gjengen med turplanleggere sitter på kontoret i Askim. Koronapandemien har rammet oss hardt. Vi driver med reiseliv og ingen kan reise. Det har vært en svært utfordrende situasjon i over ett år nå, for oss og for mange andre i reiselivsbransjen. Det har vært tøffe tider og flere har fått stenge dørene og legge ned men vi har klart oss gjennom dette.
I motgang blir man kreativ. Thermo har satset stort for å lage en ny hjemmeside med ett enklere bookingsystem for våre gjester og melde seg på.  Det skal være lett og betale en reise så vi har også benyttet anledningen til å ta fram nye betalingsmetoder som kort & Vips. Vi på Thermo ser lyst på framtiden og gleder oss til å gjøre mange flotte bussturer framover. Det er mye som tyder på at det tryggeste valget vil være i Norge en stund til. Vi nordmenn reiser i Norge som aldri før! Er du klar for å komme deg ut?  Vi har plass! Hos oss finner du inspirasjon til de gode opplevelsene! Vi kan tilby reiser med og uten overnatting. Vi ser fram imot en gjenåpning der vi kan kjøre busser reiser i Norge og utlandet og selge ull igjen!  
Velkommen om bord i bussen på ditt neste eventyr – bli med oss på kort eller lang tur. Vi gleder oss til og se deg igjen, vaksinen gjør oss friere med en framtid vi ikke har hatt på lenge. Bestill din reise med oss nå!