banner_home
OM THERMO TOURS
 

VI HAR DREVET MED DAGSTURER OG OPPLEVELSE SIDEN 1989

KONTAKT OSS

THERMO TOURS AS
Org. nr. 994 968 149 MVA

Kontor / postadresse

Guderudgata 1, 1830 Askim 


Returadresse produkter:

Sletta 6, 1870 Ørje

Telefon:

69 88 70 80
E-post:
info@thermotours.no
 

 

 

Hvorfor velge oss

Thermo har lang erfaring med ull og bussturer. Vi ble grunnlagt allerede i 1989, og har dermed vært lengst i norden. Våre produkter er av ren ull og er et resultat av mange års erfaring og forskning. Produktene har ikke gjennomgått noen form for kjemisk prosess,og har derfor beholdt de naturlige og verdifulle egenskapene som 100 % ren ull skal ha.

Ull er det eldste tekstilet vi kjenner til. Ren lammeull, med det naturlige fettstoffet lanolin, sørger for at kroppstemperaturen holdes jevn og at fuktigheten fra kroppen føres bort, uansett årstid. Produktene, som er av meget høy kvalitet, er laget av kun førstegangsklipp av merinolam og kashmir, og er derfor særdeles myke og behagelige. Erfaring og forskning har vist at bruk av sengetøy i ren ull med lanolin har positiv innvirkning på kroppen.

Våre produkter er allsidige, og kan brukes av alle uansett alder. Stadig flere mennesker blir bevisst naturens egne rikdommer og hvor viktig det er å nyttiggjøre det den har å gi oss. Vær snill mot deg selv og din kropp - husk at god helse er noe av det viktigste i livet!