Om oss

Thermo har lang erfaring med ull og bussturer. På kontoret i Askim planlegger og arrangerer vi bussreiser i Norge & Sverige.Thermo ble startet allerede i 1990, og har dermed vært lengst i Norden med sitt 30 års jubileum i 2020! Vi har hyggelige konsulenter som tar godt imot deg på ankomst stedet.

Thermo er bra på Norgesturer – vi kjører fra Trondheim i nord til Kristiansand i sør og alt der imellom. Gjennom årene har vi fått mange leverandører og samarbeidspartnere som vi er stolte av å samarbeide med. Vi kjører fine moderne busser med trygge sjåfører.

Våre produkter er av ren ull og er et resultat av mange års erfaring og forskning. Produktene har ikke gjennomgått noen form for kjemisk prosess, og har derfor beholdt de naturlige og verdifulle egenskapene som 100 % ren ull skal ha.

Ull er det eldste tekstilet vi kjenner til. Ren lammeull, med det naturlige fettstoffet lanolin, sørger for at kroppstemperaturen holdes jevn og at fuktigheten fra kroppen føres bort, uansett årstid. Produktene, som er av meget høy kvalitet, er laget av kun førstegangsklipp av merinolam og Kashmir, og er derfor særdeles myke og behagelige. Erfaring og forskning har vist at bruk av sengetøy i ren ull med lanolin har positiv innvirkning på kroppen.

Våre produkter er allsidige, og kan brukes av alle uansett alder. Stadig flere mennesker blir bevisst naturens egne rikdommer og hvor viktig det er å nyttiggjøre det den har å gi oss. Vær snill mot deg selv og din kropp – husk at god helse er noe av det viktigste i livet!

Thermo er medlem av Reisegarantifondet.