19 Oct 2022 | Thermo Tours AS

En spektakulær 4-dagers tur på Vestlandet

Høsten 2021 gjennomførte Thermo Tours busstur til det vakre Vestlandet. Turen startet med en behagelig og sosial bussreise gjennom vakkert og spektakulært landskap. Turens første stopp var på historiske Stalheim hotell. Dette vakre hotellet med spektakulær utsikt over Nærøydalen har i flere århundrer vært et høydepunkt for vestladsturisme. Her fikk de reisende nyte overnatting, god mat, flotte naturopplevelser og kulturelle skatter.

På dag 2 ble de reisende kjørt med buss til Flåmsdalen og Flåm stasjon. Herfra fikk de reisende oppleve verdens vakreste togreise opp til høydestasjonen Myrdal. Togreisen som byr på spektakulær panoramautsikt over vill og storslått norsk natur, er med god grunn en av Norges mest besøkte attraksjoner.

Dag 3 gikk bussturen fra Stalheim Hotell og videre til Bergen. Selve hjertet blant de norske fjordene. Her fikk de reisende egentid til å oppleve natur, kultur og byliv. Et høydepunkt for mange var å besøke Bryggen i Bergen som har en velfortjent plass på UNESCOS verdensarvliste.

På turen fikk de reisende også delta på et spennende foredrag om Thermos populære ull- og urteprodukter. De reisende fikk mulighet til å kjøpe høykvalitets naturprodukter til markedets beste priser. Du kan lese mer om Thermos populære produkter under produkter. Under turer kan du lese mer om hvilke bussturer vi tilbyr nå.