25 Oct 2022 | Thermo Tours AS

En eventyrlig 4-dagers tur til Sognefjorden

I regi av Thermo Tours ble det arrangert en 4-dagers tur til Sognefjorden. Etter en behagelig busstur med utsikt til mye flott natur, kom de reisende frem til Balestrand og historiske Kviknes hotell. Det ærverdige hotellet som er bygd i sveitserstil, har røtter tilbake til 1752. Det er et av Norges mest tradisjonsrike hoteller, og er et populært reisemål i seg selv. Hotellet har hatt flere prominente gjester gjennom tidene, og her fikk de reisende oppleve hvordan det er å bo som en keiser – bokstavelig talt.

På dag 2 fikk de reisende dra på en felles utflukt til Ciderhuset Balholm. Dette er en familiedrevet bedrift som produserer ulike typer cider og fruktvin. Her fikk de reisende informasjon om produkter og produksjon, samt smaksprøver. Flere benyttet også mulighet til å kjøpe med seg noe godt fra gårdsbutikken. Resten av dagen ble satt av til egentid i vakre Balestrand. Her finnes flere attraksjoner som blant annet Sognefjord Akvarium, Det gylne hus kunstgalleri, Balahaugen og den engelske kirke. Byen byr også på flott arkitektur og nydelige naturopplevelser.

Den tredje dagen ble satt av til spektakulære naturopplevelser. Bussturen gikk først til den vakre bygda Fjærland. Bygda ligger innerst i Fjærlandsfjorden og byr på vakker utsikt over fjor- og brelandskap. Bussturen gikk deretter videre til Bøyabreen og Brevasshytta. Bøyabreen er den mest spektakulære brearmen i Jostedalsbreen. Videre gikk turen til Skrei og en av Norges største suvenirbutikker. Fra Skrei går bussturen videre langs Jølstravatnet og videre på turistveien over Gaularfjellet. Turen byr på fantastisk utsikt og naturopplevelser.

I løpet av den 4-dager lange turen, fikk de reisende også delta på et spennende foredrag om Thermos populære ull- og urteprodukter. De reisende fikk mulighet til å kjøpe høykvalitets naturprodukter til markedets beste priser. Du kan lese mer om Thermos populære produkter under produkter Produkter . Under Turer kan du lese mer om hvilke bussturer vi tilbyr nå.