25 Oct 2022 | Thermo Tours AS

4-dager med opplevelse i den norske fjellheimen

I regi av Thermo Tours ble det gjennomført en idyllisk bussreise i den norske fjellheimen. Turens første stopp var på Storefjell Resort Hotell på Golsfjellet. Et hotell i vakre omgivelser, som er kjent for sin smakfulle mat og hyggelige atmosfære. De reisende sjekket inn på hotellet og flere benyttet muligheten for en gåtur i det vakre landskapet.

Etter en god natts søvn og en smakfull frokost, ble de reisende kjørt med buss ned til Gjende. En sjø som ligger 984 meter over havet i den vakre Jotunheimen. Her ble de reisende tatt godt imot av kaptein Harald Rune Øvstedal, som sørget for en hyggelig og opplevelsesrik båttur. De reisende fikk oppleve panoramautsikt til Besseggen, flere fjelltopper på over 2000 meter og spektakulær natur.

Gjende

På vei tilbake fra Gjende ble det en stopp på Valdresflya. Dette er et flott utsiktspunkt med en høyde på 1389 meter over havet. Deretter gikk bussturen videre til idylliske Beitostølen. Her fikk de reisende egentid som de brukte på sightseeing, restaurantbesøk og shopping. Tilbake på Storefjell Resort Hotell, ventet en smakfull middag og en god natts søvn.

Den tredje dagen dro reisefølget på en opplevelsesrik busstur langs Panoramaveien. Dette er en vei på nesten 5 mil, som går fra Hemsedal til Fagernes. Her fikk de reisende oppleve spektakulær og kontrastrik natur. Panoramaveien byr blant annet på flott utsikt over fjellene i Hemsedal og Valdres. På veien stanset bussen på den gamle og romantiske Vasetstølen i Valdres. Stølen har bygninger med historie tilbake til 1700- og 1800-tallet, og her fikk de reisende oppleve historie og natur, samt god mat og drikke. Flere benyttet også muligheten til å handle i gårdsbutikken, som selger lokalprodusert mat og håndverk. Deretter gikk bussturen videre til Fagernes. Her fikk de reisende tid til å utforske den lille byen og den vakre og storslåtte naturen rundt.

vasetstølen

I løpet av den 4-dager lange turen, fikk de reisende også delta på et spennende foredrag om Thermos populære ull- og urteprodukter. De reisende fikk mulighet til å kjøpe høykvalitets naturprodukter til markedets beste priser. Du kan lese mer om Thermos populære produkter under Produkter . Under  Turer kan du lese mer om hvilke bussturer vi tilbyr nå.